Category Archives: Geen categorie

Sint Maarten

Hallo iedereen,

Zojuist de laatste kindjes aan de deur gehad. Omdat het voor het eerst Sint Maarten is sinds ik op mezelf woon, had ik vanmorgen cupcakes gemaakt. Hoeveel ik er nodig moest hebben wist ik niet, dus het was een pure gok qua aantal cakejes. Maar ze zijn allemaal op en helaas moest een groep kindjes genoegen nemen met mini KitKats, ook lekker toch!?

De bedoeling was in eerste instantie om zwarte vleermuizen en spinnen te maken, maar het pakte iets anders uit dan gedacht. Ze zijn creatief paars geworden maar iedereen was enthousiast en ze zullen mij vast missen als ik er volgend jaar met huis en al niet meer ben!

Fijn weekend iedereen en niet te veel snoepen he!

Amber

ABC

Sinte Sinte Maarten Sint Maarten cupcakes

Daar zijn weer weer!

Hallo iedereen,
Dankzij al het bakken en mijn werk heb ik helaas weinig tijd om mijn website bij te werken. Dit is natuurlijk zonde, ook omdat heel veel mensen mij via deze weg vinden. Het plan is om dit te gaan verbeteren!!!
Afgelopen weekend was ik bakvrij. Wat op zich niet zo heel erg was na een aantal bakweekenden achter elkaar.
Mijn laatste pronkstuk was mijn allereerste Frozentaart.

Met een beetje hulp (de eetbare print) van de maak je taart, de winkel in Hoorn met alles wat je nodig hebt voor je taarten, is hij perfect gelukt! Olaf werkte niet helemaal mee maar uiteindelijk waren de klant en ik zelf dik tevreden!!

Frozentaart

Liefs,

Amber ABC

Ps: Denk je nu, deze taart wil ik ook bestellen?! Stuur dan eventjes een mailtje met jou wensen.

Net op tijd!

Hallo, iedereen! Even het stof wegvegen… Ik zie dat het nét geen jaar geleden is dat ik mijn website heb geüpdatet. Op zich heel handig, want het is nu juist weer tijd voor de Halloween cupcakes! Bestel ze daarom sneller voor €0,95 per stuk.

Groetjes, Amber

P.S. Bekijk ook de foto’s en de prijzenlijst. Deze zijn ook weer geüpdatet!

3d695634225d4ad0547d2c8360d3c38d

Dat werd weer eens tijd!

Het is hoog nodig dat ik mijn website iets beter up to date houd. Want de vakantie is alweer een tijdje voorbij en het bakken van lekkers  gaat gewoon door.

Sinds kort maak ik ook mini cupcakejes. Deze zijn even groot als amuse hapje en erg geschikt om uit te delen op je werk of te bestellen voor een high tea. Deze lekkere en schattige mini cupcakejes kan je bestellen vanaf €0,65 per stuk.

Voor je het weet is hij er weer!

Ja nog even en ze komen alweer ons landje binnen! Ik heb het natuurlijk over Sinterklaas en zijn pieten. Wil je nou terwijl je naar de intocht kijkt wat extra’s eten naast de pepernoten, chocoladeletters en taai. Bestel ze dan hier, de Sinterklaas cupcakes! Voor maar €0,95 cent per stuk.