Dat werd weer eens tijd!


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/pket275023/domains/ambersbijzonderecakes.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/pket275023/domains/ambersbijzonderecakes.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pket275023/domains/ambersbijzonderecakes.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/pket275023/domains/ambersbijzonderecakes.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pket275023/domains/ambersbijzonderecakes.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Het is hoog nodig dat ik mijn website iets beter up to date houd. Want de vakantie is alweer een tijdje voorbij en het bakken van lekkers  gaat gewoon door.

Sinds kort maak ik ook mini cupcakejes. Deze zijn even groot als amuse hapje en erg geschikt om uit te delen op je werk of te bestellen voor een high tea. Deze lekkere en schattige mini cupcakejes kan je bestellen vanaf €0,65 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *