Daar zijn weer weer!

Hallo iedereen,
Dankzij al het bakken en mijn werk heb ik helaas weinig tijd om mijn website bij te werken. Dit is natuurlijk zonde, ook omdat heel veel mensen mij via deze weg vinden. Het plan is om dit te gaan verbeteren!!!
Afgelopen weekend was ik bakvrij. Wat op zich niet zo heel erg was na een aantal bakweekenden achter elkaar.
Mijn laatste pronkstuk was mijn allereerste Frozentaart.

Met een beetje hulp (de eetbare print) van de maak je taart, de winkel in Hoorn met alles wat je nodig hebt voor je taarten, is hij perfect gelukt! Olaf werkte niet helemaal mee maar uiteindelijk waren de klant en ik zelf dik tevreden!!

Frozentaart

Liefs,

Amber ABC

Ps: Denk je nu, deze taart wil ik ook bestellen?! Stuur dan eventjes een mailtje met jou wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *